• Гарантія
  • Доставка
  • Оплата
  • Контакти
  • ruua

Економічний друк з Canon Pixma G3411

фото - Економічний друк з Canon Pixma G3411

Хочете, щоб друк був економічним та вигідним? Тоді ретельно вибирайте багатофункціональний пристрій. В першу чергу, необхідно проаналізувати, для яких цілей вам потрібен ДП. Якщо ви плануєте друкувати текстові матеріали та кольорові картинки, зверніть увагу на Canon G3411. Струменевий пристрій з лінійки Pixma може друкувати, копіювати та сканувати. Він оснащений вбудованою системою безперервної подачі чорнила, яка допомагає скоротити до 30% в порівнянні з використанням картриджів.

У чому вигода принтера з СБПЧ?

Компактний пристрій передбачає настільне розміщення завдяки невеликій вазі в 6,3 кг та параметрам 445x330x163 мм. Попри такі скромні розміри, ДП оснащений вбудованими ємностями для чорнила. Виробник передбачив їх розміщення у фронтальній частині корпусу, при цьому чорні розташовані зліва, а кольорові — окремо справа. Зроблені з прозорого полікарбонату, ви зможете візуально відстежувати рівень витратного матеріалу та доливати при необхідності. Якщо вчасно не долити чорнило, в системі можуть з'явитися повітряні пробки.

У ДП передбачений гібридний спосіб подачі чорнила. Так, він дає можливість використовувати пігментні чорнила для роботи з текстовими матеріалами та документами. Своєю чергою, кольорові застосовуються для друку ілюстрацій, репродукцій, графіки та фотографій.

Головні відмінності ДП

Пристрій Pixma G3411 можна використовувати в домашніх умовах або в невеликому офісі.

  • Швидкість друку становить 8,8 монохромних, 5 повноколірних сторінок формату А4 або одну фотографію стандартного формату 10х15 см. Максимальна роздільна здатність отриманих матеріалів 4800х1200 точок на дюйм.

  • Є опція друку без полів. Ви зможете друкувати повнорозмірні зображення без необхідності обрізати поля: знімки, картини, інтер'єрну графіку.

  • Підтримує роботу з великим діапазоном носіїв: офсетним папером щільністю 64-105 г/м², конвертами, глянцевим та матовим фотопапером до 275 г/м².

  • Планшетний сканер дозволяє перевести в цифровий формат архівні фотографії, документи, конспекти та навчальні матеріали. Його роздільна здатність 600х1200 точок на дюйм. Швидкість сканування одного листа становить 19 секунд.

  • Копір передбачає цикл до 20 копій.

Підключатися до ПК можна за допомогою USB або Wi-Fi. БФП розрахований на роботу безпосередньо з планшетів та смартфонів, позаяк підтримує програми Canon PRINT та PIXMA Cloud Link.

1 голос

Средняя оцінка: 5.0 з 5